Cultanic is de volgende stap in het bedrijfsmodel van het verkoopbedrijf Veha Agro en het productiebedrijf Copressco. Het doel is om onze variatie van producten te ondersteunen met een stabiel aanbod van organische materialen.

De vraag voor speciale, en merendeel biologische, ruwe materialen bleef stijgen terwijl het aanbod op de markt te klein was. Vanuit ons perspectief vonden we het nodig om zelf het aanbod te vergroten, en dus zijn we begonnen met de productie van deze materialen. We zijn meerdere jaren bezig met het onderzoek naar actieve substanties. Het ging vooral om de substanties die gewonnen kunnen worden uit planten en hun onderdelen, maar ook hebben we ons bezig gehouden met de mogelijkheden in het winnen van componenten uit afvalstoffen, zoals garnalen schillen.

De Nederlandse overheid geeft ons subsidies voor de ontwikkelingen die we hebben gemaakt voor onze processen. Hier hebben wij een grote kennis basis aan overgehouden, met vele mogelijkheden. Wij staan altijd open voor uw vragen, contacteer ons om te kijken of wij uw oplossing kunnen zijn.

Home

 
 
  Contact Producten en Informatie  
 


Cultanic B.V.
Wanraaij 47
6673 DM Andelst
+31 651 494 594
info@cultanic.com